Recepten
Quorn Crostini met Vegan Chicken Slices

Probeer ons Italiaans geïnspireerde recept voor Quorn Vegan Chicken Crostini. Dit veganistische recept is perfect als voorafje of als luxe snack!
Per portie 6
5 mins
Makkelijk
233 kcal
(Per portie)
13 g of vet
Veganistisch

Gemaakt met Quorn Vegan Chicken
Eiwitrijk
Vezelrijk
Geen soja
Ingrediënten
- 1 Pak Quorn Vegan Chicken
- 1 baguette / stokbrood (in 6 stukken gesneden)
- 6 zongedroogde tomaten
- 2 eetlepels pijnboompitjes
- 2 eetlepels groene veganistische pesto
- 2 eetlepels extra vergine olijfolie
- cashewnotenkaas (of een andere veganistische roomkaas)
- peterselie
- zout
- peper
Recept
Crostini:
- Verwarm de oven voor op 190C / gasstand 5.
- Verwijder de uiteinden en snijd de baguette in sneetjes van ongeveer 2 cm dik. Leg ze op een grote bakplaat, besprenkel met olie en bak 7-8 minuten.
Topping:
- Besmeer de crostini met de roomkaas en pesto.
- Strooi er wat pijnboompitjes over.
- Hak de zongedroogde tomaten in kleine stukjes en strooi ze over de crostini.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Leg er 1 plakje Quorn Vegan Chicken bovenop.
- Hak de peterselie fijn en decoreer er de crostini mee.
RECEPT INSPIRATIE
Bekijk alle receptenPlaats een waardering of een review
Beoordeel en recenseer
Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.