Skip to main content

Quorn Crostini met Vegan Chicken Slices

Probeer ons Italiaans geïnspireerde recept voor Quorn Vegan Chicken Crostini. Dit veganistische recept is perfect als voorafje of als luxe snack!

Per portie 6

5 mins

Makkelijk

233 kcal
(Per portion)

13g of vet

Veganistisch

Quorn Vegan Chicken Free Slices product packaging with nutritional information

Gemaakt met Quorn Vegan Chicken

Eiwitrijk

Vezelrijk

Geen soja

Ingrediënten

  • 1 Pak Quorn Vegan Chicken
  • 1 baguette / stokbrood (in 6 stukken gesneden)
  • 6 zongedroogde tomaten
  • 2 eetlepels pijnboompitjes
  • 2 eetlepels groene veganistische pesto
  • 2 eetlepels extra vergine olijfolie
  • cashewnotenkaas (of een andere veganistische roomkaas)
  • peterselie
  • zout
  • peper

Recept

Crostini:

  1. Verwarm de oven voor op 190C / gasstand 5.
  2. Verwijder de uiteinden en snijd de baguette in sneetjes van ongeveer 2 cm dik. Leg ze op een grote bakplaat, besprenkel met olie en bak 7-8 minuten.

Topping:

  1. Besmeer de crostini met de roomkaas en pesto.
  2. Strooi er wat pijnboompitjes over.
  3. Hak de zongedroogde tomaten in kleine stukjes en strooi ze over de crostini.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Leg er 1 plakje Quorn Vegan Chicken bovenop.
  6. Hak de peterselie fijn en decoreer er de crostini mee.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

(9)

3 out of 5 stars

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Je beoordeling

Door verder te gaan, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie over welke persoonlijke gegevens we verzamelen en hoe we deze gebruiken.