
Quorn Crostini met Vegan Chicken Slices
Probeer ons Italiaans geïnspireerde recept voor Quorn Vegan Chicken Crostini. Dit veganistische recept is perfect als voorafje of als luxe snack!
Per portie 6
5 mins
Makkelijk
233 kcal
(Per portion)
13g of vet
Veganistisch

Gemaakt met Quorn Vegan Chicken
Eiwitrijk
Vezelrijk
Geen soja
Ingrediënten
- 1 Pak Quorn Vegan Chicken
- 1 baguette / stokbrood (in 6 stukken gesneden)
- 6 zongedroogde tomaten
- 2 eetlepels pijnboompitjes
- 2 eetlepels groene veganistische pesto
- 2 eetlepels extra vergine olijfolie
- cashewnotenkaas (of een andere veganistische roomkaas)
- peterselie
- zout
- peper
Recept
Crostini:
- Verwarm de oven voor op 190C / gasstand 5.
- Verwijder de uiteinden en snijd de baguette in sneetjes van ongeveer 2 cm dik. Leg ze op een grote bakplaat, besprenkel met olie en bak 7-8 minuten.
Topping:
- Besmeer de crostini met de roomkaas en pesto.
- Strooi er wat pijnboompitjes over.
- Hak de zongedroogde tomaten in kleine stukjes en strooi ze over de crostini.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Leg er 1 plakje Quorn Vegan Chicken bovenop.
- Hak de peterselie fijn en decoreer er de crostini mee.
RECEPT INSPIRATIE
Bekijk alle recepten



Recepten
Thaise Noedelsoep met Quorn Vegetarische Stukjes
Per portie 4
40 mins
99 kcal
(Per portion)

Recepten
Zelfgemaakte Glutenvrije Pizza met Quorn Vegetarische Stukjes
Per portie 4
30 mins
459 kcal
(Per portion)



Plaats een waardering of een review
(9)
3 out of 5 stars