Quorn
Quorn™ Fijngehakt met Hoisinsaus en Mie
2.90625 out of 5, 1 based on 32 ratings

Klaar in slechts tien minuten, dit recept voor Quorn Singapore noedels is snel, gemakkelijk en bevat weinig verzadigd vet.
315 Kcal
Per portie
Per portie 4
20 mins
Ingrediënten
- 2 pakjes Quorn Fijngehakt à 175g
- 4 eetlepels hoisinsaus
- 1 eetlepel rijstwijn of droge sherry
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- 1 teen knoflook
- 1 rode peper zonder zaadjes, fijngehakt
- 125g eiermie
- 100g peultjes
- 1 kleine struik paksoi, in brede repen
- 3 bosuitjes, in stukjes van 1 cm
- 125g taugé
Recept
- Meng in een kom de Quorn Fijngehakt met de hoisinsaus, rijstwijn, olie, knoflook en rode peper. Laat dit 5 minuten staan.
- Kook de mie volgens de aanwijzingen op het pak. Laat de mie in een vergiet goed uitlekken. Kook de peultjes in ruim kokend water met wat zout in 2-3 minuten beetgaar. Spoel ze in een zeef onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken.
- Roerbak de Quorn met marinade in een wok met antiaanbaklaag (zonder extra vet) 2-3 minuten op hoog vuur. Schep de peultjes, paksoi, taugé en de helft van de bosui erdoor en roerbak nog 2-3 minuten tot de paksoi begint te slinken.
- Schep de mie door het gerecht, voeg zout en peper naar smaak toe en warm alles nog even goed door. Strooi de rest van de bosui erover.
