Quorn Glutenvrije Pasta met Vegan Ham, Zongedroogde Tomaat en Avocadopesto

Dit eenvoudige, maar toch indrukwekkende en romige pastagerecht met verse ingrediënten is 100% veganistisch en glutenvrij.

Per portie 4

20 mins

Makkelijk

600 kcal
(Per portie)

21,1 g of vet

Veganistisch

Glutenvrij

Gemaakt met Quorn Vegan Ham

Vezelrijk
Eiwitrijk
Geen soja

Ingrediënten

  • 1 pakje Quorn Vegan Ham, in kleine blokjes gesnede
  • 1 avocado, geschild, ontpit, en gehalveerd
  • 30 gr. verse basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • 20 gr. pijnboompitten
  • 20 gr. harde Italiaanse, veganistische kaas
  • ½ theelepel zout
  • ½ theelepel zwarte peper
  • 2 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 1 eetlepel limoensap
  • 100 gr. zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt en grof gehakt
  • 400 gr. glutenvrije pasta
Om te serveren:
  • Verse basilicumblaadjes
  • Zout en zwarte peper naar smaak

Recept

  1. Plaats de avocado, verse basilicum, knoflook, pijnboompitten, veganistische kaas, zout, peper, extra vierge olijfolie en limoensap in een keukenmachine en meng tot een gladde massa. Zet dit opzij.
  2. Kook de pasta volgens de instructies. Giet de pasta af en bewaar 2 eetlepels van het kookvocht. Plaats de pasta terug in de pan en voeg de avocado-pesto, fijngehakte zongedroogde tomaten, de gehakte Quorn Vegan Ham en het kookvocht toe. Roer tot de pasta helemaal bedekt is met alle ingrediënten.
  3. Serveer onmiddellijk met de gescheurde verse basilicumblaadjes, zout en zwarte peper.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

4 out of 5 stars (10)

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Je beoordeling

Door verder te gaan, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie over welke persoonlijke gegevens we verzamelen en hoe we deze gebruiken.