Quorn Glutenvrije Pasta met Vegan Ham, Zongedroogde Tomaat en Avocadopesto
Dit eenvoudige, maar toch indrukwekkende en romige pastagerecht met verse ingrediënten is 100% veganistisch en glutenvrij.
Per portie 4
20 mins
Makkelijk
600 kcal
(Per portion)
21,1g of vet
Veganistisch
Glutenvrij
Gemaakt met Quorn Vegan Ham
Vezelrijk
Eiwitrijk
Geen soja
Ingrediënten
- 1 pakje Quorn Vegan Ham, in kleine blokjes gesnede
- 1 avocado, geschild, ontpit, en gehalveerd
- 30 gr. verse basilicum
- 1 teentje knoflook
- 20 gr. pijnboompitten
- 20 gr. harde Italiaanse, veganistische kaas
- ½ theelepel zout
- ½ theelepel zwarte peper
- 2 eetlepels extra vierge olijfolie
- 1 eetlepel limoensap
- 100 gr. zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt en grof gehakt
- 400 gr. glutenvrije pasta
Om te serveren:
- Verse basilicumblaadjes
- Zout en zwarte peper naar smaak
Recept
- Plaats de avocado, verse basilicum, knoflook, pijnboompitten, veganistische kaas, zout, peper, extra vierge olijfolie en limoensap in een keukenmachine en meng tot een gladde massa. Zet dit opzij.
- Kook de pasta volgens de instructies. Giet de pasta af en bewaar 2 eetlepels van het kookvocht. Plaats de pasta terug in de pan en voeg de avocado-pesto, fijngehakte zongedroogde tomaten, de gehakte Quorn Vegan Ham en het kookvocht toe. Roer tot de pasta helemaal bedekt is met alle ingrediënten.
- Serveer onmiddellijk met de gescheurde verse basilicumblaadjes, zout en zwarte peper.
RECEPT INSPIRATIE
Bekijk alle receptenPlaats een waardering of een review
(10)
3 out of 5 stars