Quorn Glutenvrije Pasta met Vegan Smoky Ham, Zongedroogde Tomaat en Avocadopesto 4.5 out of 5, 1 based on 2 ratings

Recepten

Quorn Glutenvrije Pasta met Vegan Smoky Ham, Zongedroogde Tomaat en Avocadopesto

2

Beoordeel dit recept

Dit eenvoudige, maar toch indrukwekkende en romige pastagerecht met verse ingrediënten is 100% veganistisch en glutenvrij.

600 Kcal Per portie
Per portie 4
20 mins
Gluten free

Ingrediënten

  • 1 pakje Quorn Vegan Smoky Ham Free Slices, in kleine blokjes gesnede
  • 1 avocado, geschild, ontpit, en gehalveerd
  • 30 gr. verse basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • 20 gr. pijnboompitten
  • 20 gr. harde Italiaanse, veganistische kaas
  • ½ theelepel zout
  • ½ theelepel zwarte peper
  • 2 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 1 eetlepel limoensap
  • 100 gr. zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt en grof gehakt
  • 400 gr. glutenvrije pasta

Om te serveren:

  • Verse basilicumblaadjes
  • Zout en zwarte peper naar smaak

Gemaakt met Quorn Vegan Smoky Ham Free Slices

Product bekijken