Quorn Paella Recept 3.03125 out of 5, 1 based on 32 ratings

Recepten

Quorn Paella Recept

32

Beoordeel dit recept

Deze paella met Quorn Stukjes, een moderne variant op het klassieke Spaanse gerecht, zit boordevol heerlijke ingrediënten. De rode en gele paprika's, sperziebonen en zoete tomaten worden samen met de Quorn Stukjes en rijst gebakken. Voor een echt authentieke smaak wordt knoflook, gerookte paprikapoeder, saffraan en chilipoeder toegevoegd, en de afwerking met vers gehakte peterselie, olijven en citroenpartjes zorgt voor een waar koningsmaal.

350 Kcal Per portie
Per portie 5
30 mins

Ingrediënten

  • 300 g Quorn Stukjes
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 1 ui, dun gesneden
  • 1 rode paprika, zonder zaadlijsten en gesneden
  • 1 gele paprika, zonder zaadlijsten en gesneden
  • 200 g dunne sperziebonen, in stukjes
  • 2 tenen knoflook, geplet
  • 2 dessertlepels gerookte paprikapoeder
  • een paar draadjes saffraan
  • 1 dessertlepel milde chilipoeder
  • 250 g langkorrelige rijst
  • 900 ml groentebouillon (gemaakt van 2 bouillonblokjes)
  • 100 g bonen naar keuze – zwarte bonen, kidneybonen enz.
  • 400 g verse tomaten, ontveld en gesneden
  • 200 g bevroren doperwten
  • 3 eetlepels peterselie, grof gehakt
  • Zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
  • Olijven en partjes citroen voor garnering (optioneel)

Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes

Product bekijken