Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Quorn Vegan 'Fish & Chips'

Recepten

Quorn Vegan 'Fish & Chips'

0

Schrijf een review

Deze smaakvolle vegan variant op de klassieke Britse Fish & Chips bestaat uit Fish and Chip Style Fish-Free Fillets, omhuld in zout-azijnbeslag, met frietjes uit de oven, frisse erwtjes en een cashew-tartaarsaus.

722 Kcal Per portie
Per portie 4
55 mins
Moeilijkheidsgraad Makkelijk

Ingrediënten

  • 4 Fish & Chips Style Fish-Free Fillets
  • Vegan tartaarsaus:
  • 75 g cashewnoten
  • 1/2 theelepel geraspte citroenschil
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 lente-ui, dungesneden
  • 1 eetlepel kappertjes, in stukken gesneden
  • 2 eetlepels fijngesneden augurken
  • 2 eetlepels peterselie, fijngesneden
  • 1 eetlepel dijonmosterd
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 1/4 theelepel zout en 1/4 theelepel peper
  • Frietjes uit de oven:
  • 4 grote aardappelen, gesneden in frietjes van 1cm breed
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1/4 theelepel zout en peper
  • Frisse erwtjespuree:
  • 100 g diepvrieserwtjes
  • 1 teentje knoflook, gehalveerd
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels verse munt, fijngehakt
  • 1/4 theelepel zout en 1/4 theelepel peper