Quorn Vegetarische Chili con Carne met Bloemkoolrijst 3.0454545454545 out of 5, 1 based on 22 ratings

Recepten

Quorn Vegetarische Chili con Carne met Bloemkoolrijst

22

Beoordeel dit recept

340 Kcal Per portie
Per portie 4
30 mins

Ingrediënten

  • 300 g Quorn Vegetarisch Fijngehakt
  • 2 eetlepels koolzaadolie
  • 1 middelgrote ajuin, grof gesneden
  • 1-2 chilipepers, in blokjes gesneden
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 2 theelepels gerookte paprikapoeder
  • 1 theelepel gemalen komijnzaad
  • 1 theelepel gemalen korianderzaad
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1/2 theelepel venkelzaad
  • 300 ml groentebouillon
  • 400 ml tomatenpassata
  • 1 eetlepel vegetarische worcestersaus
  • 1/2 pot gegrilde paprika’s, in blokjes gesneden
  • 400 g gemengde bonen uit blik, uitgelekt
  • Zout en versgemalen peper naar smaak
  • 1 bosje verse korianderblaadjes, fijngesneden
  • 1 bloemkool, eerst in roosjes gesneden en daarna in een keukenmachine fijngehakt tot stukjes ter grootte van een rijstkorrel
  • Zout en versgemalen peper naar smaak

Gemaakt met Vegetarisch Fijngehakt

Product bekijken