Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Quorn Vegetarische Pepersteak met gesmoorde rode kool en aardappelpuree
Quorn Vegetarische Pepersteak met gesmoorde rode kool en aardappelpuree 3.3125 out of 5, 1 based on 32 ratings

Recepten

Quorn Vegetarische Pepersteak met gesmoorde rode kool en aardappelpuree

32

Schrijf een review

Serveer je Quorn Vegetarische Pepersteak met gesmoorde rode kool en aardappelpuree, amandelen, appel en pistache voor een vegetarisch gerecht boordevol smaak.

448 Kcal Per portie
Per portie 4
30 mins
Moeilijkheidsgraad Kost wat moeite

Ingrediënten

  • 4 Quorn Vegetarische Pepersteaks, gekoeld (laat ze als ze uit de diepvries komen een nachtje ontdooien in de koelkast of gebruik hiervoor de magnetron)
  • 700 g rode kool
  • 30 ml Chardonnay-azijn
  • 2 laurierblaadjes
  • 2 theelepels Rapadura-suiker
  • 2 appels
  • 1 kg aardappels voor de puree
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 theelepels fijne mosterd
  • 30 g witte amandelen, ongezouten en niet-geroosterd
  • 30 g pistachenoten, ongezouten en niet-geroosterd