Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Quorn vegetarische pepersteak met quinoasalade

Recepten

Quorn vegetarische pepersteak met quinoasalade

Beoordeel dit recept

Serveer de Quorn vegetarische pepersteak samen met een lekkere quinoasalade, verse tomaten en wat knapperige, geroosterde pijnboompitten voor een lichte, smakelijke maaltijd.

532 Kcal Per portie
Per portie 2
40 mins

Ingrediënten

  • 1 pak Quorn Vegetarische Pepersteak
  • 225g quinoa, gekookt
  • ½ rode ui, dun gesneden
  • 6 tot 8 kerstomaatjes, gehalveerd
  • Een handvol rucola
  • 50 g geroosterde pijnboompitten
  • Verse koriander, fijngehakt
  • Ingrediënten voor de dressing
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Rasp van 1/2 limoen
  • Sap van een 1/2 limoen
  • 1/2 rode peper, fijngehakt
  • Een snufje suiker (naar smaak)

Gemaakt met Quorn Vegetarische Pepersteak

Product bekijken