Romige Soep van Kokosnoot en Flespompoen met Quorn Stukjes 3.6666666666667 out of 5, 1 based on 3 ratings

Recepten

Romige Soep van Kokosnoot en Flespompoen met Quorn Stukjes

3

Beoordeel dit recept

Deze Thais geïnspireerde soep wordt op smaak gebracht met citroengras, kokos en verwarmende gember; een perfect gerecht voor de lunch of als licht diner.

605 Kcal Per portie
Per portie 4
55 mins

Ingrediënten

  • 1 pakje (250g) Quorn Stukjes
  • 2 eetlepel kokosolie
  • 1 middelgrote flespompoen, gepeld, ontzaad en in stukjes gesneden (700 g)
  • 1 ui, in stukjes gesneden
  • 1 eetlepel gehakte gember
  • 1 eetlepel gehakt citroengras
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • ½ theelepel zout en een ½ theelepel peper
  • 750 ml groentebouillon
  • 4 theelepels sojasaus
  • 1 theelepel bruine suiker
  • 400 ml kokosmelk (uit blik)
  • 1 eetlepel limoensap
  • rasp van een ½ limoen
  • 2 kaffir limoenblaadjes
  • 120 gram geroosterde pinda's
  • ¼ kopje fijngehakte, verse koriander
  • 2 eetlepels Sriracha (chilisaus)

Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes

Product bekijken