Alle smaken van Azië komen samen in dit heerlijke fusionrecept met Quorn Vegan Fijngehakt, gemarineerd in hoisinsaus, soja en sherry. Gebakken met lente-uitjes, waterkastanjes, taugé en een flinke dosis chilipepertjes en geserveerd met peultjes in een handzaam bakje van romaine sla. Een onvergetelijk en gezond idee voor de maaltijd!
Meng de hoisinsaus, sojasaus, sherry en chili in een kom. Voeg het Quorn Vegan Fijngehakt toe, roer alles goed door en zet de kom even weg.
Verhit de olie in een wok of grote koekenpan en bak de lente-uitjes 1 minuut.
Voeg het gehaktmengsel toe en roerbak alles gedurende vijf minuten. Voeg de waterkastanjes, de taugé en het water toe en laat 1 minuutje meebakken zodat de groente zacht wordt.
Leg de slabladeren op de borden, leg de noedels in het midden van de bladeren en verdeel het gehaktmengsel erover. Garneer met taugé en peultjes.