Skip to main content

Soepje met Quorn Stukjes en Courgette

Vegetarian noodle recipe made with Quorn pieces served in a broth, garnished with finely sliced spring onion

Deze Oosterse Quorn-bouillon is klaar in amper 15 minuten! De gezonde keuze bij uitstek voor drukke dagen.

Per portie 4

15 mins

Makkelijk

205 kcal
(Per portion)

4g of vet

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes

Eiwitrijk

Arm aan verzadigde vetten

Geen soja

Vezelrijk

Glutenvrij

Ingrediënten

  • 500g Quorn Stukjes
  • 1 ui, grof gesneden
  • 400g soepgroentemengeling (prei, wortelen, selderij, raap, bloemkool, courgette)
  • 2 el peterselie, fijngehakt
  • 2 el olijfolie
  • 1.2l groentebouillon

Recept

  1. Fruit de ui in een beetje olijfolie
  2. Giet de bouillon in een pot en doe er de groenten bij. Laat koken op een zacht vuurtje gedurende 12 minuten.
  3. Voeg de Quorn Stukjes toe, meng voorzichtig en laat goed doorkoken gedurende 4 minuten.
  4. Presenteer de soepjes in voorverwarmde kopjes, bestrooi met een beetje peterselie en serveer met brood.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

(0)

0 out of 5 stars

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Je beoordeling

Door verder te gaan, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie over welke persoonlijke gegevens we verzamelen en hoe we deze gebruiken.