Soepje met Quorn Stukjes en Courgette

Deze Oosterse Quorn-bouillon is klaar in amper 15 minuten! De gezonde keuze bij uitstek voor drukke dagen.
Per portie 4
15 mins
Makkelijk
205 kcal
(Per portie)
4 g of vet

Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes
Eiwitrijk
Vezelrijk
Arm aan verzadigde vetten
Ingrediënten
- 500g Quorn Stukjes
- 1 ui, grof gesneden
- 400g soepgroentemengeling (prei, wortelen, selderij, raap, bloemkool, courgette)
- 2 el peterselie, fijngehakt
- 2 el olijfolie
- 1.2l groentebouillon
Recept
- Fruit de ui in een beetje olijfolie
- Giet de bouillon in een pot en doe er de groenten bij. Laat koken op een zacht vuurtje gedurende 12 minuten.
- Voeg de Quorn Stukjes toe, meng voorzichtig en laat goed doorkoken gedurende 4 minuten.
- Presenteer de soepjes in voorverwarmde kopjes, bestrooi met een beetje peterselie en serveer met brood.
RECEPT INSPIRATIE
Bekijk alle receptenPlaats een waardering of een review
Beoordeel en recenseer
Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.