Spaghetti met zombie-ogen en Quorn Fijngehakt

Deze spookachtig lekkere spaghetti bolognese zit boordevol eiwitten en... zombie-ogen! Dankzij Quorn Vegan Fijngehakt is dit gerecht voedzaam en vullend, perfect voor een griezelige Halloween-avond. Zorg dat je gasten kippenvel krijgen bij het zien van deze pastaschotel met enge ogen die je aanstaren.

Per portie 4

20 mins

Makkelijk

Gemaakt met Quorn Vegan Fijngehakt

Bron van vezels
Sojavrij
Eiwitrijk

Ingrediënten

  • 300 g Quorn Vegan Fijngehakt
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui, zeer fijn gefruit
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 10 olijven
  • 400 ml gezeefde tomaten
  • 1 groentebouillonblokje, opgelost in 150 ml heet water
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 1 eetlepel erwtenpuree(of pesto)
  • Verse basilicumblaadjes
  • Zout en peper naar smaak
  • 400 g spaghetti
  • Kleine balletjes mozzarella
  • 1 rode paprika

Recept

  1. Verhit de olie op middelhoog vuur, voeg de ui toe en fruit 2-3 minuten onder voortdurend roeren. Voeg de knoflook toe en fruit op middelhoog vuur nog eens 2-3 minuten.
  2. Voeg het Quorn Fijngehakt, de groentebouillon, tomatenpuree en basilicum toe. Roer goed en laar 8-10 minuten koken.
  3. Kook intussen de spaghetti gaar volgens de instructies op de verpakking.
  4. Voor de zombie-ogen leg je zwarte olijvenringetjes met een beetje erwtenpuree of pesto op de balletjes mozzarella en wat zeer dun gesneden sliertjes rode paprika.
  5. Doe de spaghetti in een schaal, schep er de saus over, voeg eventueel nog zout en peper toe en garneer met de zombie-ogen.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Je beoordeling

Door verder te gaan, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie over welke persoonlijke gegevens we verzamelen en hoe we deze gebruiken.