Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Tacomandje met Mole van Quorn Vegetarische Stukjes
Tacomandje met Mole van Quorn Vegetarische Stukjes 5 out of 5, 1 based on 1 ratings

Recepten

Tacomandje met Mole van Quorn Vegetarische Stukjes

1

Beoordeel dit recept

Geniet van dit recept voor traditionele taco's met een rokerige chipotle-twist. De mix van chipotle-pasta, knoflook en ui combineren heerlijk met de Mexicaanse salsa, zure room en knapperige tortillamandjes. Een eenvoudige maaltijd waar het hele gezin dol op zal zijn.

540 Kcal Per portie
Per portie 4
10 mins

Ingrediënten

  • 200 gr. Quorn Vegetarische Stukjes
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 1 grote ui, in stukjes gesneden
  • 1 theelepel kaneel
  • 3 knoflooktenen, geperst
  • 50 gr. rozijnen
  • 1 eetlepel chipotle-pasta
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • 60 gr. geroosterde pijnboompitten
  • 2 ancho chilipepertjes, 2-3 minuten verhit in een droge koekenpan en daarna 10 minuten geweld in groentebouillon (gebruik als alternatief rode gegrilde paprika's)
  • 150 ml groentebouillon
  • Sap van 1 limoen
  • Zure room om erbij te serveren
  • 4 mais- of tarwetortilla's (diameter van ca. 25 cm)
  • 1 klein rood uitje, in ringen gesneden
  • 1 grote tomaat, in kleine blokjes gesneden
  • 1 uitje, fijngesnipperd
  • Klein bosje verse koriander, fijngesneden
  • Sap van 1/2 limoen
  • Een snufje zout en zwarte peper
  • 320 gr. gekookte witte rijst
  • 1 grote rode ui, geroosterd en in grote stukken gesneden
  • 1 rode paprika, geroosterd en in grote stukken gesneden
  • 1 grote bos verse koriander, alleen de blaadjes, fijngesneden
  • Sap en schil van 1 limoen

Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes

Product bekijken