Thaise Noedelsoep met Quorn Vegetarische Stukjes 3.1 out of 5, 1 based on 30 ratings

Recepten

Thaise Noedelsoep met Quorn Vegetarische Stukjes

30

Beoordeel dit recept

Dit heerlijke en gezonde recept voor Thaise noedelsoep, gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes, is een gerecht dat je keer op keer wilt maken.

99 Kcal Per portie
40 mins

Ingrediënten

  • 300 g Quorn Vegetarische Stukjes
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 1 grote ui, in ringen gesneden
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 theelepel komijnpoeder (djintan)
  • 1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)
  • 1 theelepel geelwortel (kurkuma)
  • 1/2 theelepel cayennepeper
  • 200 ml kokosmelk
  • 900 ml groentebouillon
  • 2 wortelen, geschild en in schijfjes gesneden
  • 100 g babymais, gesneden
  • 100 g sugarsnaps, in tweeën gesneden
  • 50 g rijstnoedels (mie), gekookt volgens instructies op het pak
  • 2 lente-uitjes, fijngesneden

Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes

Product bekijken