Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Vegan appelsalade met filets en dressing van kokos en koriander
Vegan appelsalade met filets en dressing van kokos en koriander 5 out of 5, 1 based on 1 ratings

Recepten

Vegan appelsalade met filets en dressing van kokos en koriander

1

Schrijf een review

Een verfrissende en vullende salade gemaakt van frisse Granny Smith-appels, Romaanse salade , in masala geroosterde kikkererwten, en Quorn filets.

495 Kcal Per portie
Per portie 4
60 mins
Moeilijkheidsgraad Makkelijk

Ingrediënten

  • 4 Quorn Vegan Gepaneerde Filets
  • 400 g kikkererwten uit blik, uitgelekt
  • ½ theelepel (2.5 ml) zout
  • 1 theelepel (5 ml) geroosterde masala-kruiden
  • 1 eetlepel (15 ml) olijfolie
  • 160 ml kokosmelk
  • 3 eetlepels (45 ml) sinaasappelsap
  • 2 eetlepels (30 ml) edelgistvlokken
  • 1 eetlepel (15 ml) tahinipasta
  • 4 theelepels (20 ml) verse koriander
  • 2 theelepels (10 ml) appelazijn
  • 1 (4g) teentje gesneden knoflook
  • 2 kroppen (100 g) Romaanse sla, gehalveerd
  • 4 (600 g) middelgrote Granny Smith-appels, in dunne plakjes gesneden
  • 8 (80 g) radijsjes, dun gesneden
  • 80 ml / 35 g walnoten, geroosterd en in stukjes gesneden
  • 4 theelepel (20 ml) rode ui, gesnipperd
  • Handvol basilicumbladeren