Recepten

Quorn’s Vegan Bruschetta met Pepperoni en Feta

Een vegan versie van een Venetiaanse klassieker! Onze Vegan Bruschetta, belegd met Quorn Vegan Pepperoni en Violife Greek White Block, is een heerlijk voorafje dat perfect is voor een borrel of etentje in de buitenlucht. Met halfgedroogde tomaatjes en verse basilicum, is dit recept een ode aan zomer - perfect voor een picknick in het park!

Per portie 4

20 mins

Makkelijk

203 kcal
(Per portie)

13,8 g of vet

Veganistisch

Gemaakt met Quorn Vegan Pepperoni

Glutenvrij
Geen soja

Ingrediënten

  • 8-10 plakjes Quorn Vegan Pepperoni
  • 120 g Violife Greek White Block
  • 1 teentje knoflook
  • 4 sneetjes stokbrood
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 8 halfgedroogde tomaatjes
  • Als garnering:
  • Een handje verse basilicumblaadjes
  • Een handje tuinkers, waterkers of andere kiemgroente

Recept

  1. Snijd 4 schuine sneetjes stokbrood en bestrijk elk sneetje aan beide kanten met olijfolie.
  2. Verwarm een koekenpan of grillpan op middelhoog vuur, leg er de sneetjes stokbrood in en bak ze aan beide kanten krokant en bruin.
  3. Pel de knoflook, wrijf elke snee stokbrood ermee in en leg op een serveerschaal.
  4. Verkruimel de Violife Greek White Block en verdeel over alle sneetjes stokbrood.
  5. Leg twee plakjes Quorn Vegan Pepperoni op elke bruschetta en daarna twee stukjes halfgedroogde tomaat.
  6. Strooi er tot slot de basilicum en tuinkers over en serveer.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

0 out of 5 stars (0)

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Je beoordeling

Door verder te gaan, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie over welke persoonlijke gegevens we verzamelen en hoe we deze gebruiken.