Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Veganistische Fish & Chips met drie verschillende sauzen

Recepten

Veganistische Fish & Chips met drie verschillende sauzen

0

Schrijf een review

Een veganistische versie van deze Britse klassieker. Met zelfgemaakte frietjes en drie sauzen is dit een ideaal gerecht om te delen...of niet natuurlijk!

1255 Kcal Per portie
Per portie 2
55 mins
Vegan
Moeilijkheidsgraad Kost wat moeite

Ingrediënten

  • 200 g Fish & Chips Style Fish-Free Fillets
  • 3-4 middelgrote aardappels
  • 2 zoete aardappels
  • 1 zakje slablaadjes
  • 100 g erwtenspruiten
  • Zout
  • Currymayonaise:
  • 4 eetlepels veganistische mayonaise
  • 1-2 theelepels curry
  • 1 eetlepel agavesiroop
  • Zout
  • Sojamayonaise:
  • 2 eetlepels Japanse sojasaus
  • 100 ml veganistische mayonaise
  • kruidencrème:
  • 100 g erwten
  • 200 ml veganistische crème fraîche
  • Een potje peterselie
  • Zout
  • Peper

Gemaakt met Fish & Chips Style Fish-Free Fillets

Product bekijken