Quorn Vegetarische Pepersteak met asperges en spinaziesalade 2.8 out of 5, 1 based on 30 ratings

Recepten

Quorn Vegetarische Pepersteak met asperges en spinaziesalade

30

Beoordeel dit recept

Pesto op basis van rucola is een heerlijk frisse basis voor dit lichte pastagerecht dat perfect is voor warme zomeravonden.

619 Kcal Per portie
Per portie 4
20 mins

Ingrediënten

  • 4 Quorn Vegetarische Pepersteaks, gekoeld (laat ze als ze uit de diepvries komen een nachtje ontdooien in de koelkast of gebruik hiervoor de magnetron)
  • 16 asperges, wit of groen
  • 25 g boter
  • Xeres-azijn
  • Olijfolie
  • 200 g jonge spinazie, gewassen en klaar om te eten
  • 4 lente-uitjes, gesneden
  • 4 radijsjes, schoongemaakt en in dunne plakjes
  • Een handje croutons
  • 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten
  • Zout en peper naar smaak
  • 4 eetlepels Hollandaisesaus of romige saladedressing
  • Klein bosje verse peterselie voor garnering

Gemaakt met Quorn Veganistische Filets

Product bekijken