Skip to main content

Wok met Quorn Vegetarische Stukjes

Klaar voor de start? Wok! Ga een keer lekker roerbakken met Quorn. Bak tegelijkertijd groenten, noedels en Quorn Vegetarische Stukjes om deze snelle en smakelijke maaltijd te maken. Gebruik voor het beste resultaat een wok- of bakpan.

Per portie 4

15 mins

Makkelijk

309 kcal
(Per portion)

12g of vet

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes

Eiwitrijk

Arm aan verzadigde vetten

Geen soja

Vezelrijk

Glutenvrij

Ingrediënten

  • 2 pakken Quorn Vegetarische Stukjes 175g
  • 400 g rijstnoedels
  • 150 g sugar snaps
  • 200 g boerenkool, versnipperd
  • 2 paprika's, in plakjes
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 4 el sesamolie
  • 2 el rijstazijn
  • 3 el vegan oestersaus
  • Sesam zaden
  • Verse koriander

Recept

  1. Kook de rijstnoedels volgens de instructies op de verpakking.
  2. Verhit de helft van de sesamolie in een pan. Bak Quorn Vegetarische Stukjes op middelhoog vuur tot ze gaar zijn.
  3. Bak de knoflook en groenten samen met de Quorn Vegetarische stukjes tot ze bruin beginnen te worden. Roer dan de noedels erdoor en giet de rest van de olie erbij samen met de azijn en oestersaus.
  4. Werk af met sesamzaadjes, verse koriander en serveer!

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

(2)

1 out of 5 stars

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Je beoordeling

Door verder te gaan, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie over welke persoonlijke gegevens we verzamelen en hoe we deze gebruiken.