
Wok met Quorn Vegetarische Stukjes
Klaar voor de start? Wok! Ga een keer lekker roerbakken met Quorn. Bak tegelijkertijd groenten, noedels en Quorn Vegetarische Stukjes om deze snelle en smakelijke maaltijd te maken. Gebruik voor het beste resultaat een wok- of bakpan.
Per portie 4
15 mins
Makkelijk
309 kcal
(Per portion)
12g of vet

Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes
Eiwitrijk
Arm aan verzadigde vetten
Geen soja
Vezelrijk
Glutenvrij
Ingrediënten
- 2 pakken Quorn Vegetarische Stukjes 175g
- 400 g rijstnoedels
- 150 g sugar snaps
- 200 g boerenkool, versnipperd
- 2 paprika's, in plakjes
- 1 teentje knoflook, geperst
- 4 el sesamolie
- 2 el rijstazijn
- 3 el vegan oestersaus
- Sesam zaden
- Verse koriander
Recept
- Kook de rijstnoedels volgens de instructies op de verpakking.
- Verhit de helft van de sesamolie in een pan. Bak Quorn Vegetarische Stukjes op middelhoog vuur tot ze gaar zijn.
- Bak de knoflook en groenten samen met de Quorn Vegetarische stukjes tot ze bruin beginnen te worden. Roer dan de noedels erdoor en giet de rest van de olie erbij samen met de azijn en oestersaus.
- Werk af met sesamzaadjes, verse koriander en serveer!
RECEPT INSPIRATIE
Bekijk alle recepten


Recepten
Thaise Noedelsoep met Quorn Vegetarische Stukjes
Per portie 4
40 mins
99 kcal
(Per portion)





Plaats een waardering of een review
(1)
1 out of 5 stars