Zelfgemaakte Glutenvrije Pizza met Quorn Vegetarische Stukjes 3.6666666666667 out of 5, 1 based on 3 ratings

Recepten

Zelfgemaakte Glutenvrije Pizza met Quorn Vegetarische Stukjes

3

Beoordeel dit recept

459 Kcal Per portie
Per portie 4
Gluten free

Ingrediënten

  • 150 g Quorn Vegetarische Stukjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • ½ theelepel chilivlokken
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • ½ theelepel zwarte peper
  • 1 teen knoflook, gekneusd
  • 1 rode ui, dun gesneden
  • ½ oranje paprika, dun gesneden
  • ½ gele paprika, dun gesneden
  • 1 eetlepel zwarte olijven, gehalveerd
  • 50 g geraspte kaas of vegetarische mozzarella, in stukken
  • Basilicumblaadjes, in stukjes

Ingrediënten voor de pizzabodem

  • 250 g glutenvrije bloem
  • 2 theelepels Xanthaangom
  • 1½ theelepel bakpoeder
  • 50 g boter
  • 75 g kaas, geraspt
  • 2 eetlepels gesneden verse bieslook, optioneel
  • 200 ml melk

Ingrediënten voor de Tomatensaus

  • 4 eetlepels tomatenpuree
  • 60 ml groentebouillon
  • 1 teen knoflook, gekneusd
  • Bosje verse basilicum, gehakt
  • Zout en peper naar smaak

Gemaakt met Vegetarische Stukjes

Product bekijken