Zelfgemaakte Glutenvrije Pizza met Quorn Vegetarische Stukjes 3.1481481481481 out of 5, 1 based on 27 ratings

Recepten

Zelfgemaakte Glutenvrije Pizza met Quorn Vegetarische Stukjes

27

Beoordeel dit recept

Het water loopt je in de mond van deze heerlijke pizza met Quorn Vegetarische Stukjes, goudbruin gebakken in chilivlokken, oregano en knoflook en gecombineerd met dungesneden paprika's, zwarte olijven en verse basilicum. Glutenvrij en een lust voor het oog. Hoe verleidelijk wil je het hebben?

459 Kcal Per portie
Per portie 4
30 mins
Gluten free

Ingrediënten

  • 150 g Quorn Vegetarische Stukjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • ½ theelepel chilivlokken
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • ½ theelepel zwarte peper
  • 1 teen knoflook, gekneusd
  • 1 rode ui, dun gesneden
  • ½ oranje paprika, dun gesneden
  • ½ gele paprika, dun gesneden
  • 1 eetlepel zwarte olijven, gehalveerd
  • 50 g geraspte kaas of vegetarische mozzarella, in stukken
  • Basilicumblaadjes, in stukjes

Ingrediënten voor de pizzabodem

  • 250 g glutenvrije bloem
  • 2 theelepels Xanthaangom
  • 1½ theelepel bakpoeder
  • 50 g boter
  • 75 g kaas, geraspt
  • 2 eetlepels gesneden verse bieslook, optioneel
  • 200 ml melk

Ingrediënten voor de Tomatensaus

  • 4 eetlepels tomatenpuree
  • 60 ml groentebouillon
  • 1 teen knoflook, gekneusd
  • Bosje verse basilicum, gehakt
  • Zout en peper naar smaak

Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes

Product bekijken